Jdi na obsah Jdi na menu
 


Aktuality

Příspěvky

19. 9. 2022

Setkání s Komíňáky

/ Rubrika: Aktuality

Ve středu 21.9.2022 od 14:30 do 17:00 se na Vás těšíme u našeho stánku ODS.
Najdete nás na Svratecké před cukrárnou AIDA. Velmi rádi s Vámi prodiskutujeme všechny body našeho programu a těšíme se, že uslyšíme i od Vás, co se Vám v Komíně líbí, nebo co byste ještě chtěli zlepšit.
Naviděnou ve středu :) Vaše komínská ODS
 

 
Celý příspěvek

15. 9. 2022

Slovo lídra kandidátky

/ Rubrika: Aktuality

Vážení a milí spoluobčané, Komíňáci,

v posledních čtyřech letech se z pozice člena Rady města Brna věnuji jedné z nejsložitějších problematik v Brně a tou je doprava. Z pohledu Komína je jednou z nejdůležitějších staveb probíhající investice do VMO Žabovřeská, která po dokončení významně změní dopravní parametry v nejbližším okolí.

V Komíně samotném vidím jako jednu z palčivých otázek řešení parkovacích kapacit související také s rozvíjejícím se systémem rezidentního parkování. Další nutnost vidím v rekonstrukci některých páteřních komunikací, zejména Hlavní a Štursova.

Jedním dlouho diskutujícím projektem je rekonstrukce objektu „Staré hasičky“ v centru Komína a s tím související revitalizace přilehlého veřejného prostoru. Věřím, že se nám podaří zajistit finanční prostředky z rozpočtu města Brna v následujících letech pro tento záměr.

ODS na úrovni města i na úrovni naší městské části představuje tým pracovitých a odborně zdatných lidí, kteří se zajímají o veřejný prostor a svou aktivitou chtějí přispět, aby se nám v Brně a v Komíně žilo bezpečně a komfortně.

Jménem našich kandidátů vás prosím o podporu ve volbách!

Ing. Petr Kratochvíl, lídr kandidátky ODS Brno – Komín, radní pro dopravu města Brna

 
Celý příspěvek